100 Km rond Ermelo

Coolaction opereert 100 Km rond Ermelo. Verkoop, montage, vlotte service en zorgvuldig onderhoud. daarbuiten op afspraak!

Gedegen advies

Laat u kosteloos adviseren, thuis of op kantoor. Coolaction staat voor gedegen voorlichting in ruim assortiment airco's.

Snel contact

Bel nu voor een afspraak! (0341-49 43 03) Of maak gebruik van onze terugbelservice. Wij bellen wanneer het u uitkomt!

LG-airco's

De hard-loper van Coolaction: LG airco aanbieding!

LG Wifi

Download brochureKenmerken van het nieuwste LG airco 2022 PC**SK Standaard-Plus wandmodel: 

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige LG airco!

Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden.

Bovendien wordt uw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

LG airconditioners opereren dankzij LG's BLDC motor technologie op uiterst laag geluidsniveau.

Onnodige geluiden worden geëlimineerd waardoor de LG airco nauwelijks te horen is.

 • Slechts één systeem nodig voor koelen of verwarmen
 • Alle wandmodellen zijn voorzien van het energielabel A++/A+
 • Zeer energiezuinig (rendement tot 460%) door de DUAL inverter compressor
 • Stilste unit in de markt! (19dB(A) )
 • Standaard voorzien van luchtreinigingsfilter
 • Auto Clean en Auto Restart functie
 • 24 uurs timer
 • Met ingebouwde WIFI
 • Vijf jaar garantie
 • Tien jaar op de compressor.

De nieuwste PC**SK  modellen airconditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik.

Jaarlijks energieverbruik geschat op koelen / verwarmen kWh 125 / 875
Jaarlijks energieverbruik gebaseerd op 350 uren koelen en 1.400 uren verwarmen.
 

LG airco type PC09SK met een complete standaardmontage vanaf 1.650,00 inclusief btw
LG airco type PC12SK met een complete standaardmontage vanaf 1.800,00 inclusief btw
LG airco type PC18SK met een complete standaardmontage vanaf 2.250,00 inclusief btw
LG airco type PC24SK met een complete standaardmontage vanaf 2.775,00 inclusief btw

Meer weten? Klik hier voor een afspraak

 

IMG 20190522 WA0084

LG Electronics Business Solutions (LG) brengt een nieuwe serie Residential Air Conditioners (RAC) op de markt. De nieuwste modellen air conditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik. Dit maakt de LG airco RAC 2022 line-up ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. De nieuwe air conditioners zijn erg stil en zorgen bovendien voor een schoner en aangenamer leefklimaat, dankzij de gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters. LG airco biedt als eerste in de markt tien jaar garantie op de compressor.


Meer grip op energieverbruik
Door gebruik te maken van de unieke LG inverter-technologie zijn de air conditioners zeer energiezuinig, zonder dat dit ten koste gaat van de performance. Met behulp van Active Energy Control zijn de air conditioners in vier verschillende standen te gebruiken, zodat koeling en verwarming optimaal zijn afgestemd op de omstandigheid. Hiermee wordt het energieverbruik tot wel 57% gereduceerd. Het energieverbruik is bovendien met een simpele druk op een knop volledig inzichtelijk via het LCD display op de air conditioner. Dit maakt het mogelijk om het energieverbruik nauwlettend in de gaten te houden en mogelijke maatregelen te treffen om het energieverbruik terug te dringen.

LG airco wifi

Door de implementatie van Smart-technologie van LG kan de airconditioner waar dan ook worden bediend dankzij de ingebouwde wifi-functie. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de airconditioner. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld. Deze directe wifi-verbinding is uniek in de markt en is toegepast op bijna alle RAC modellen. De artcool-units in de RAC line-up hebben daarnaast een nieuw design gekregen om nog beter aan te sluiten bij het interieur van de kamer, van klassiek tot modern.

Geluidsarm en comfortabele luchtstromen
De LG airco's leveren niet alleen een uitstekende performance, maar zorgen ook voor een prettig leefklimaat door het lage geluidsniveau en de comfortabele luchtstroom. De lamellen van de airco beschikken over vooraf ingestelde standen waardoor de ruimte gelijktijdig wordt verwarmd of gekoeld en de luchtstroom niet hinderlijk is.

Voor wie het design van een airco belangrijk vindt, is er de exclusieve LG Art Cool lijn. Deze airconditioningsystemen koelen en verwarmen niet alleen, maar zien er ook nog eens mooi uit, waardoor ze niet misstaan in een interieur. Neem snel een kijkje bij onze verschillende modellen.

 

divider

De LG ARTCOOL GALLERY is weer terug!!

art cool gallery 800x600

brochure

 

LG Artcool Gallery [WI-FI optie]

LG is bijzonder trots op ARTCOOL, een serie airconditioners waarvan het front als wissellijst kan worden gebruikt. ARTCOOL staat niet alleen voor een eenvoudig doch uiterst elegant ontwerp, maar ook voor de modernste technologie. Hiermee behoren, saaie, kille airco units tot het verleden.

Het uiterlijk is immers geheel naar eigen wens aan te passen! Ook in de wintermaanden kunt u veel plezier beleven aan ARTCOOL. Binnen een mum van tijd is uw vertrek op een aangename temperatuur. 

Een airco moet comfort bieden, maar vooral ook een lust voor het oog zijn. Precies zoals u het wil hebben.

De ARTCOOL units beschikken over een zeer laag geluidsniveau. In de slaapstand produceren de units slechts een geluidsniveau van 26 dB(A)*.
Hierdoor verraadt alleen het aangename binnenklimaat de aanwezigheid van de Art Cool unit. 

Verkrijgbaar met koudemiddel R32 als type A09FT NSF 2,5/3,0 kW en A12FT NSF 3,5/3,5 kW [koelen/verwarmen]

 

divider

 NIEUW de LG ARTCOOL BEIGE met UV-Nano

LG Artcool Color coolaction

 

 Verkrijgbaar als type AB09RK NSJ 2,5/3,3 kW de  AB12RK NSJ 3,5/4,0 kW en de AB18RK NSK 5,0/5,8 kW

en de AB24RK NSK 6,6/7,5 kW [koelen/verwarmen]

 

 • UVnano™
 • Plasmaster™ Ionizer+
 • Stijlvol ARTCOOL-ontwerp
 • Sneller koelen
 • Energiebesparing
 • Minder lawaai

 

divider

 Nieuw model

LG DUALCOOL met luchtreiniger

De nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie)

De nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM1.0 kan filteren. De PM 1.0-sensor biedt realtime detectie van ultrafijn stof. Daardoor heeft u altijd gezuiverde en frisse lucht in huis. Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Met behulp van een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien.

LG airco luchtreiniger
 Verkrijgbaar in type AP09RK NSJ 2,5/3,3 kW en AP12RK NSJ 3,5/4,0 kW koelen/verwarmen

divider

 


LG ARTCOOL Mirror/Zwart DUAL Inverter met UV nano

 

 ARTCOOL BLACK coolaction

Deze LG airco kan uiterst snel koelen en verwarmen. De kamer beschikt hierdoor zeer snel over de gewenste temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Het Dual Protection Filter verzamelt stof en beschermt tegen bacteriën die in de lucht aanwezig kunnen zijn.Comfort Air zet de lamel op een gunstige stand in een vooraf ingestelde positie. Dit zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht niet direct op de inzittende in de kamer wordt geblazen wat bijdraagt aan de comfort. Meer dan 2 miljoen Plasmaster ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook schadelijke stoffen en geuren rondom de unit. Met de Active Energy Control functie kunt u het niveau van het energieverbruik afhankelijk van de situatie te selecteren. Geniet van een koele en comfortabele sfeer zonder dat u veel energie verbruikt. Nu ook met UVnano verwijdert 99.99% van de bacterien met UV-ledlicht om de ventilator schoon en fris te houden.

Verkrijgbaar met koudemiddel R32 als type AC09BK NSJ 2,5/3,3 kW de AC12BK NSJ 3,5/4,0 kW de AC18BK NSK 5,0/5,8 kW

en de AC24BK 6,6/7,5 kW [koelen/verwarmen]

 • UVnano™
 • Plasmaster™ Ionizer+
 • Stijlvol ARTCOOL-ontwerp
 • Sneller koelen
 • Energiebesparing
 • Minder lawaai

divider

 

LG Prestige Super Inverter

Best getest 2021

Prestige 1lg airco rac prestige inverter

De Prestige Inverter  vergroot de energie-effi ciëntie aanzienlijk met het beste COP-niveau ter wereld van 5,6. Dankzij een extra kolom in de warmtewisselaar en een verbeterde processor verlaagt deze nieuwe airconditioner het energieverbruik met 74% vergeleken met andere modellen.

Complete Silence

Dankzij verbeteringen aan de invertertechnologie heeft de Prestige Inverter het laagste geluidsniveau te wereld in een airconditioner met operationeel 17 dB. Hierdoor wordt het leven binnenshuis rustiger en aangenamer.

Perfect Health Care

De innovatieve honingraatfiters tegen pollen, virussen en geurtjes zuiveren de lucht door virussen, zoals het H1N1-virus, te doden en geurtjes te verwijderen. Daarnaast geeft de ionisator van de Plasmaster meer dan 2 miljoen gepolariseerde ionen af om 99,9% van alle schadelijke stoffen zoals bacteriën, bacillen en zelfs geurtjes uit de omgevingslucht te halen.

 Nu verkrijgbaar met koudemiddel R32 als type F09MT NSM 2,5/3,2 kW en MAX 6,6 kW

en de F12MT NSM 3,5/3,4 kW en MAX 7,32 kW [koelen/verwarmen]

divider

 

LG New Deluxe DUAL Inverter met UV-Nano

6 LG luxe


Dit model is uitgerust met de unieke hogedruk ventilator. In combinatie met de grote bladen in de buiten-unit creëert de LG New Deluxe een zeer efficiënte koeling of verwarming met een luchtstroom van maar liefst 9 meter. Het smalle en simpele ontwerp garandeert eenvoudige installatie en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Met Ionizer en UV-nano verwijdert 99.99% van de bacterien met UV-ledlicht om de ventilator schoon en fris te houden.

Verkrijgbaar met koudemiddel R32 als type DC09RK NSJ 2,5/3,2 kW de DC12RK NSJ 3,5/4.0 kW de DC18RK NSK 5,0/5,8 kW

en de DC24RK NSK 6,6/7,5 kW [koelen/verwarmen]

divider


 
Onze topper LG Standard Plus DUAL Inverter

LG Wifi

brochure


De LG New Standard Plus DUAL inverter airco met ingebouwde WI-FI daarmee kunt overal, waar u ook bent, uw airco aan of uit zetten via de LG Smart Thinq app. Deze is te downloaden in de Google Playstore en de Appstore. LG airco staat voor superieure energie-efficiëntie, comfort en gemak. Met een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen in de kamer gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van verse lucht voorzien. Comfort Sleep-modus zorgt voor het grootste comfort tijdens het slapen. Doormiddel van 5 automatische standen blaast de ventilator niet op het lichaam, te bedienen met een simpele druk op een knop. De uitgebreide auto cleaning functie voorkomt de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en zorgt voor een aangenaam en comfortabele omgeving. Gebruikers kunnen kiezen tussen 6 vooral ingestelde posities van de lamel. Dit zorgt ervoor dat er altijd een aangename blaasrichting is ingesteld.

Verkrijgbaar met koudemiddel R32 als type PC09SK NSJ 2,5/3,3 kW de PC12SK NSJ 3,5/4,0 kW de PC18SK NSK 5,5/5,8 kW

en de PC24SK NSK 6,6/7,5 [koelen/verwarmen]

Nu in de aanbieding

divider

 

LG Console units

LG console coolaction

Fraai vormgegeven airconditioner, zeer stil.
De console-unit van LG wordt net boven de vloer geplaatst, bijvoorbeeld onder de vensterbank. Deze airconditioner is fraai vormgegeven en eenvoudig te installeren in bestaande werk- of woonomgevingen. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig. De console unit garandeert een tochtvrij binnenklimaat.

Geavanceerd voorfilter: Het antibacteriële voorfilter vermindert het aantal grote stofdeeltjes, schimmels en allergenen.

Plasma-ionisator: De gesteriliseerde ionisator genereert circa 1,2 miljoen ionen, die de in de lucht aanwezige schadelijke stoffen neutraliseren.

Toepasbaar voor Single en Multi Split systemen. 

Verkrijgbaar als type UQ09F NA0 2,6/3,1 kW de UQ12F NA0 3,5/4,0 kW en de UQ18F NA0 5,0/4,9 kW

divider

 

 

LG MULTI SPLIT

multi split

LG Multi split airco`s, een multi split unit airco bestaat uit een buiten unit met 2 of meerdere binnen units. De perfecte oplossing om meerdere kamers te verkoelen en of te verwarmen.

De kleine multi split systemen kunnen uitgebreid worden tot max 6 binnendelen en in verschillende varianten zoals wandmodel , cassettemodel , kanaalmodel en vloermodellen.

brochure

divider

De LG CAC-series

Commercial LG

De CAC serie van LG is met name geschikt voor toepassing in zakelijke ruimten. Zoals restaurants, hotels, kantoren, vergaderruimten, horecagelegenheden en concertzalen. LG units kunnen op geavanceerde wijze worden bediend, bijvoorbeeld met de centrale controller. Deze is ontwikkeld voor bedrijfsmatige toepassingen met meerdere airconditioning units. De volgende units zijn leverbaar in de CAC serie. Het cassettemodel, kanaalmodel en vloer/plafondmodel.
 
brochure
 
 divider
 
 
 

Hoe werkt een airco?

Een airconditioning heeft iets magisch. Hoe kan het dat een apparaat koude produceert, terwijl het in de ruimte en buiten bloedheet is?

Lees er alles over >>

F-gassen gecertificeerd

F-Gassen gecertificeerd

Meer over airco 's

Airconditioning is een basis voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Werd het vroeger vooral gezien als luxe, tegenwoordig is dat behoorlijk veranderd.

Lees meer >>

Hoe we ooit zonder airco leefden...

Windtorens

Al sinds de oudheid worden huizen met natuurlijke koeleigenschappen ontworpen. Zo bouwden de oude Perzen huizen met windtorens (nog steeds te zien in het Midden-Oosten). Deze vaak fraai vormgegeven torens vangen de koelere wind boven een huis, leiden die naar binnen en duwen de warme binnenlucht naar buiten.

Hanok

Bij het traditionele Koreaanse huis – de Hanok – werd bij het ontwerp ook rekening gehouden met verkoeling in de zomer. De belangrijkste kamers werden door een open gang met een houten vloer van elkaar gescheiden. Een briesje kon zo door de hal waaien, waardoor de woonkamer koeler was dan de rest van het huis.

Bovenlichten

Ook in Nederland zien we 'de voorloper van de airco'!! Zo werden er kleine ramen (nu bekend als bovenlichten) boven een deur gebouwd. Deze konden worden geopend om het binnen koel en geventileerd te houden. (bron https://www.lgklimaat.nl/nieuws/]

Topwerk!!

Gerard en Timo hebben topwerk afgeleverd. Ze hebben niet alleen een airco geïnstalleerd maar ook 100 procent gegeven om alles perfect af te werken. Een absoluut top team!

Patrick

Volgende keer weer Coolaction!

Na goede en duidelijke uitleg van Gerard over split airco's hebben we voor Coolaction gekozen. Bij de volgende airco die we nodig hebben wordt Coolaction zeker weer gebeld.

Sven

Top bedrijf in Airco!

"Waarin een klein bedrijf groot kan zijn"
Duidelijkheid, prettig in offerte, afspraak, plaatsing van de airco. Kortom "no-nonsense"!

 

A. Schouten

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Recente projecten

We zitten niet stil!

Coolaction is actief in de meest veelzijdige branches. Van particulier tot zakelijk gebruiker.

Bijvoorbeeld ⟶

Particulieren

Chalets Ermelo/Putten/Voorthuizen en meer.

Energiezuinige LG airco installatie met warmtepomp, omdat het campinggas erg duur is. Met de nieuwe LG Smart inverter techniek en een rendement van 400 tot 700%. Gauw terug verdiend en in de winter lekker warm en zomer koel!! Vooral met de F12MT prestige

Verschillende projecten 

Gezondheidszorg

CBB Ermelo

Fluisterstille LG-airco's geplaatst in geluidsstudio waar luisterboeken ingesproken worden. Bijgeluiden zijn dan dus uit den boze!!

Project opgeleverd

Industrie

Gouweleeuw Harderwijk

Nieuwbouw gas loos. Installatie van moderne LG airco/warmtepompen cassettes en wandunits met voldoende capaciteit voor koelen en verwarmen zo blijft luchtvochtigheid op peil en wordt de lucht gefilterd en gezuiverd. En door de stille werking heerlijk comfortabel werken.

Project in aanvang.

 

Ga naar boven