100 Km rond Ermelo

Coolaction opereert 100 Km rond Ermelo. Verkoop, montage, vlotte service en zorgvuldig onderhoud. daarbuiten op afspraak!

Gedegen advies

Laat u kosteloos adviseren, thuis of op kantoor. Coolaction staat voor gedegen voorlichting in ruim assortiment airco's.

Snel contact

Bel nu voor een afspraak! (0341-49 43 03) Of maak gebruik van onze terugbelservice. Wij bellen wanneer het u uitkomt!

Toshiba airco's

airco toshiba coolaction

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Hoge temperaturen in uw slaapkamer kunnen dit verstoren. Ook met hoog oplopende zomerse temperaturen wilt u -net als de meeste mensen- waarschijnlijk het liefst nog onder uw deken kunnen kruipen. Tobben met een ventilator of slapen met open raam met de bijbehorende geluidsoverlast en hinderlijke muggen behoren tot het verleden met airco in de slaapkamer. U bepaalt zelf het klimaat waarin u lekker slaapt en weer fris wakker wordt!

Gezonde lucht
Een Toshiba airco in uw slaapkamer zorgt niet alleen voor een betere nachtrust, maar voorziet ook in schone lucht. Airco’s zorgen namelijk niet alleen voor verkoeling of verwarming, maar ook voor gereinigde en ontvochtigde lucht. Voor mensen met bijvoorbeeld astma of allergieën is een airco in de slaapkamer dan ook zeker een goed idee.

Ongestoord slapen
Klinkt een Toshiba airco in uw slaapkamer u ook als muziek in de oren? Kijkt u nu al uit naar het moment waarop u zelf het klimaat in uw slaapkamer kan beheersen, maar bent u bang dat het geluid dat airco’s maken u alsnog wakker houden? Maakt u zich dan vooral geen zorgen! Alle modellen in ons uitgebreide assortiment maken zeer weinig geluid, zeker als ook nog eens gebruik wordt gemaakt van de zgn Comfort Sleep functie is het geluid niet meer dan 20 tot 25 dB(A). Ter vergelijking: een moderne ventilator produceert op de maximale stand 68 dBA.

2 pack ras n3kvp


Makkelijk in gebruik
Toshiba airco’s zijn er in vele verschillende uitvoeringen: wandmodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en satellietmodellen. Bovendien kunnen hedendaagse airco’s behalve ruimtes koelen ook uitstekend verwarmen wanneer dat nodig is. Temperatuurschommelingen zijn verleden tijd met een moderne airco in uw slaapkamer.De verschillende modellen hebben elk zo hun eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze gemakkelijk te monteren en eenvoudig in onderhoud. Met een vaste of een draadloze afstandsbediening bepaald u zelf het klimaat in uw slaapkamer.

Vrijblijvend advies
Bent u overtuigd van de voordelen van airco in uw slaapkamer? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Samen met u kan Coolaction een keuze maken die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Hoe werkt een airco?

Een airconditioning heeft iets magisch. Hoe kan het dat een apparaat koude produceert, terwijl het in de ruimte en buiten bloedheet is?

Lees er alles over >>

F-gassen gecertificeerd

F-Gassen gecertificeerd

Meer over airco 's

Airconditioning is een basis voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Werd het vroeger vooral gezien als luxe, tegenwoordig is dat behoorlijk veranderd.

Lees meer >>

Hoe we ooit zonder airco leefden...

Windtorens

Al sinds de oudheid worden huizen met natuurlijke koeleigenschappen ontworpen. Zo bouwden de oude Perzen huizen met windtorens (nog steeds te zien in het Midden-Oosten). Deze vaak fraai vormgegeven torens vangen de koelere wind boven een huis, leiden die naar binnen en duwen de warme binnenlucht naar buiten.

Hanok

Bij het traditionele Koreaanse huis – de Hanok – werd bij het ontwerp ook rekening gehouden met verkoeling in de zomer. De belangrijkste kamers werden door een open gang met een houten vloer van elkaar gescheiden. Een briesje kon zo door de hal waaien, waardoor de woonkamer koeler was dan de rest van het huis.

Bovenlichten

Ook in Nederland zien we 'de voorloper van de airco'!! Zo werden er kleine ramen (nu bekend als bovenlichten) boven een deur gebouwd. Deze konden worden geopend om het binnen koel en geventileerd te houden. (bron https://www.lgklimaat.nl/nieuws/]

Topwerk!!

Gerard en Timo hebben topwerk afgeleverd. Ze hebben niet alleen een airco geïnstalleerd maar ook 100 procent gegeven om alles perfect af te werken. Een absoluut top team!

Patrick

Volgende keer weer Coolaction!

Na goede en duidelijke uitleg van Gerard over split airco's hebben we voor Coolaction gekozen. Bij de volgende airco die we nodig hebben wordt Coolaction zeker weer gebeld.

Sven

Top bedrijf in Airco!

"Waarin een klein bedrijf groot kan zijn"
Duidelijkheid, prettig in offerte, afspraak, plaatsing van de airco. Kortom "no-nonsense"!

 

A. Schouten

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Recente projecten

We zitten niet stil!

Coolaction is actief in de meest veelzijdige branches. Van particulier tot zakelijk gebruiker.

Bijvoorbeeld ⟶

Particulieren

Chalets Ermelo/Putten/Voorthuizen en meer.

Energiezuinige LG airco installatie met warmtepomp, omdat het campinggas erg duur is. Met de nieuwe LG Smart inverter techniek en een rendement van 400 tot 700%. Gauw terug verdiend en in de winter lekker warm en zomer koel!! Vooral met de F12MT prestige

Verschillende projecten 

Gezondheidszorg

CBB Ermelo

Fluisterstille LG-airco's geplaatst in geluidsstudio waar luisterboeken ingesproken worden. Bijgeluiden zijn dan dus uit den boze!!

Project opgeleverd

Industrie

Gouweleeuw Harderwijk

Nieuwbouw gas loos. Installatie van moderne LG airco/warmtepompen cassettes en wandunits met voldoende capaciteit voor koelen en verwarmen zo blijft luchtvochtigheid op peil en wordt de lucht gefilterd en gezuiverd. En door de stille werking heerlijk comfortabel werken.

Project in aanvang.

 

Ga naar boven