100 Km rond Ermelo

Coolaction opereert 100 Km rond Ermelo. Verkoop, montage, vlotte service en zorgvuldig onderhoud. daarbuiten op afspraak!

Gedegen advies

Laat u kosteloos adviseren, thuis of op kantoor. Coolaction staat voor gedegen voorlichting in ruim assortiment airco's.

Snel contact

Bel nu voor een afspraak! (0341-49 43 03) Of maak gebruik van onze terugbelservice. Wij bellen wanneer het u uitkomt!

Daikin airco's


DAIKIN LUCHT/LUCHT WARMTEPOMPEN (AIRCONDITIONERS)

Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.


 

Uw voordelen

 • Individuele bediening
  U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Met de optionele Online Controller kunt u de meeste Daikin airconditioners ook bedienen via uw smartphone, tablet, pc of laptop.
   
 • Energiezuinig en kostenbesparend
  Door toepassing van speciale technieken en functies, zoals inverter en warmtepomp, behalen Daikin airconditioners een zeer hoog rendement (energielabel A of hoger).
   
 • Flexibele montage
  Daikin airconditioners zijn zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleine(re) ruimtes.
   
 • Koelen én verwarmen
  Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Ideaal voor als u uw woning uitbouwt met een serre of uw garage ombouwt tot kantoor.
   

 

Overzicht

 • Single-split
  - Koppelt één binnendeel aan één buitendeel.
  - Hiermee kunt u één ruimte koelen en verwarmen.
  - Het buitendeel kan eenvoudig op een dak, terras of tegen de gevel geplaatst worden.

 • Multi-split
  - Koppelt maximaal vijf binnendelen aan één buitendeel.
  - Hiermee kunt u maximaal 5 ruimtes koelen en verwarmen.
  - Elk binnendeel is individueel te bedienen.
   

Uitgebreid Assortiment

 


 
 Technologie
Daikin biedt u het laatste op het gebied van energiezuinige binnenklimaattechnologie. Wij vertellen u graag meer over de speciale kenmerken van onze modellen.
 

 • Invertertechnologie
  Invertertechnologie zorgt ervoor dat een airconditioner continu zijn koel- of warmteproductie afstemt op de warmteproductie in de ruimte, de gemeten en de gewenste binnentemperatuur alsmede de grootte van de ruimte. Hierdoor ligt het energieverbruik 30 tot 50% lager dan bij traditionele aan/uit-systemen. Bovendien zorgt het voor meer comfort.
   
 • Warmtepomptechnologie
  Alle Daikin airconditioners zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Hiervoor onttrekken ze hun energie aan de buitenlucht. Deze energiebron is duurzaam en gratis. Warmtepompen verbruiken slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit om de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten. Zo besparen de Daikin warmtepompen tot maar liefst 30% op uw energierekening en reduceren zij de CO2-uitstoot.

Bevochtigen/ontvochtigen/ventileren
Er zijn Daikin warmtepompen die de lucht niet alleen koelen, verwarmen en reinigen, maar ook bevochtigen, ontvochtigen en verversen. Een totaalcomfort oplossing dus!

Fluisterstille werking
Onze airconditioners hebben een fluisterstille werking voor het perfecte comfort. Het zijn de stilste ter wereld.
 

Hoe werkt een airco?

Een airconditioning heeft iets magisch. Hoe kan het dat een apparaat koude produceert, terwijl het in de ruimte en buiten bloedheet is?

Lees er alles over >>

F-gassen gecertificeerd

F-Gassen gecertificeerd

Meer over airco 's

Airconditioning is een basis voor een gezond en comfortabel leefklimaat. Werd het vroeger vooral gezien als luxe, tegenwoordig is dat behoorlijk veranderd.

Lees meer >>

Hoe we ooit zonder airco leefden...

Windtorens

Al sinds de oudheid worden huizen met natuurlijke koeleigenschappen ontworpen. Zo bouwden de oude Perzen huizen met windtorens (nog steeds te zien in het Midden-Oosten). Deze vaak fraai vormgegeven torens vangen de koelere wind boven een huis, leiden die naar binnen en duwen de warme binnenlucht naar buiten.

Hanok

Bij het traditionele Koreaanse huis – de Hanok – werd bij het ontwerp ook rekening gehouden met verkoeling in de zomer. De belangrijkste kamers werden door een open gang met een houten vloer van elkaar gescheiden. Een briesje kon zo door de hal waaien, waardoor de woonkamer koeler was dan de rest van het huis.

Bovenlichten

Ook in Nederland zien we 'de voorloper van de airco'!! Zo werden er kleine ramen (nu bekend als bovenlichten) boven een deur gebouwd. Deze konden worden geopend om het binnen koel en geventileerd te houden. (bron https://www.lgklimaat.nl/nieuws/]

Topwerk!!

Gerard en Timo hebben topwerk afgeleverd. Ze hebben niet alleen een airco geïnstalleerd maar ook 100 procent gegeven om alles perfect af te werken. Een absoluut top team!

Patrick

Volgende keer weer Coolaction!

Na goede en duidelijke uitleg van Gerard over split airco's hebben we voor Coolaction gekozen. Bij de volgende airco die we nodig hebben wordt Coolaction zeker weer gebeld.

Sven

Top bedrijf in Airco!

"Waarin een klein bedrijf groot kan zijn"
Duidelijkheid, prettig in offerte, afspraak, plaatsing van de airco. Kortom "no-nonsense"!

 

A. Schouten

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Recente projecten

We zitten niet stil!

Coolaction is actief in de meest veelzijdige branches. Van particulier tot zakelijk gebruiker.

Bijvoorbeeld ⟶

Particulieren

Chalets Ermelo/Putten/Voorthuizen en meer.

Energiezuinige LG airco installatie met warmtepomp, omdat het campinggas erg duur is. Met de nieuwe LG Smart inverter techniek en een rendement van 400 tot 700%. Gauw terug verdiend en in de winter lekker warm en zomer koel!! Vooral met de F12MT prestige

Verschillende projecten 

Gezondheidszorg

CBB Ermelo

Fluisterstille LG-airco's geplaatst in geluidsstudio waar luisterboeken ingesproken worden. Bijgeluiden zijn dan dus uit den boze!!

Project opgeleverd

Industrie

Gouweleeuw Harderwijk

Nieuwbouw gas loos. Installatie van moderne LG airco/warmtepompen cassettes en wandunits met voldoende capaciteit voor koelen en verwarmen zo blijft luchtvochtigheid op peil en wordt de lucht gefilterd en gezuiverd. En door de stille werking heerlijk comfortabel werken.

Project in aanvang.

 

Ga naar boven