1 LG airco 2016
LG Electronics Business Solutions (LG) brengt een nieuwe serie Residential Air Conditioners (RAC) op de markt. De nieuwste modellen air conditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik. Dit maakt de LG airco RAC 2018 line-up ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. De nieuwe air conditioners zijn erg stil en zorgen bovendien voor een schoner en aangenamer leefklimaat, dankzij de gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters. LG airco biedt als eerste in de markt tien jaar garantie op de compressor.

 

 


Meer grip op energieverbruik
Door gebruik te maken van de unieke LG inverter-technologie zijn de air conditioners zeer energiezuinig, zonder dat dit ten koste gaat van de performance. Met behulp van Active Energy Control zijn de air conditioners in vier verschillende standen te gebruiken, zodat koeling en verwarming optimaal zijn afgestemd op de omstandigheid. Hiermee wordt het energieverbruik tot wel 57% gereduceerd. Het energieverbruik is bovendien met een simpele druk op een knop volledig inzichtelijk via het LCD display op de air conditioner. Dit maakt het mogelijk om het energieverbruik nauwlettend in de gaten te houden en mogelijke maatregelen te treffen om het energieverbruik terug te dringen.

LG airco wifi

Door de implementatie van Smart-technologie van LG kan de airconditioner waar dan ook worden bediend dankzij de ingebouwde wifi-functie. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de airconditioner. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld. Deze directe wifi-verbinding is uniek in de markt en is toegepast op bijna alle RAC modellen. De artcool-units in de RAC line-up hebben daarnaast een nieuw design gekregen om nog beter aan te sluiten bij het interieur van de kamer, van klassiek tot modern.

 

Geluidsarm en comfortabele luchtstromen
De LG airco's leveren niet alleen een uitstekende performance, maar zorgen ook voor een prettig leefklimaat door het lage geluidsniveau en de comfortabele luchtstroom. De lamellen van de airco beschikken over vooraf ingestelde standen waardoor de ruimte gelijktijdig wordt verwarmd of gekoeld en de luchtstroom niet hinderlijk is.

Voor wie het design van een airco belangrijk vindt, is er de exclusieve LG Art Cool lijn. Deze airconditioningsystemen koelen en verwarmen niet alleen, maar zien er ook nog eens mooi uit, waardoor ze niet misstaan in een interieur. Neem snel een kijkje bij onze verschillende modellen.De LG airco RAC 2018 line-up bestaat uit de volgende modellen:

LG Prestige SMART Inverter

3 LG Prestige

brochure


De LG Prestige zorgt voor een comfortabele leefomgeving met een laag energieverbruik. De geschuinde waaier en de extreem stille BLDC-motor voorkomt onnodig lawaai en zorgt voor een soepel draaiende air conditioner met het allerlaagste geluidsniveau. De LG Prestige SMART Inverter heeft de hoogste COP-waarde in de markt, het laagste geluidsniveau (slechts 17db) en is bovendien voorzien van een A+++ label.

 

divider

LG Slim coolaction

STIJLVOLLE AIRCO VOOR IEDER HUIS LG Artcool SLIM

De LG Artcool Inverter V is de meest complete airconditioning oplossing met een ongeëvenaard pakket van mogelijkheden. Deze unit valt bovendien op door de moderne uitstraling en het elegante ontwerp. Met energielabel A++ voor koelen en A+ voor verwarmen is de Artcool Slim daarbij uiterst energiezuinig.

Uitzonderlijke energie zuinigheid

De revolutionaire Inverter technologie van LG is krachtig maar tevens fluisterstil terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Micro stof filter

Het Micro stof filter met 3M technologie filtert fijne stof en schadelijke microscopische deeltjes uit de uitgeblazen lucht. Dit is ideaal voor personen met allergiën.

Het meest slanke ontwerp

Het bewegend paneel geeft de binnenunit een elegant en duurzaam voorkomen. Een strak en slank ontwerp verfijnd in ieder detail creëert een tijdloze klassieke airco met een stijlvol en robuust voorkomen.

 

divider
 

LG ARTCOOL Stylist SMART Inverter:

4 LG Stylist

brochure

De LG Stylist is vormgegeven als een modern wandmeubel en heeft subtiele LED-verlichting die verschillende kleuren kan aannemen. Met de nieuwe 3-way Soft Airflow-techniek kan de ARTCOOL Stylist de luchtstroom gelijkmatiger verdelen door de kamer. De ARTCOOL Stylist kan zowel koelen als verwarmen.

Van klassiek tot modern, het simpele, elegante design van de LG Artcool Stylist past bij elke ambiance en elke omgeving. Creëer de woonkamer die perfect is afgestemd op je persoonlijke smaak. 3 way Soft Airflow zorgt ervoor dat schone en frisse lucht de gehele kamer vult. Wanneer je klaar bent om naar bed te gaan is stilte erg welkom. Met slechts 19dB aan geluid is de LG Artcool Stylist half zo stil als het geluidsniveau in de bibliotheek. Zo kunt u lekker tot rust komen in een aangenaam klimaat.


 
 

divider


LG ARTCOOL Mirror Smart Inverter

5 LG Mirror

brochure


Deze LG airco kan uiterst snel koelen en verwarmen. De kamer beschikt hierdoor zeer snel over de gewenste temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Het Dual Protection Filter verzamelt stof en beschermt tegen bacteriën die in de lucht aanwezig kunnen zijn.Comfort Air zet de lamel op een gunstige stand in een vooraf ingestelde positie. Dit zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht niet direct op de inzittende in de kamer wordt geblazen wat bijdraagt aan de comfort. Meer dan 2 miljoen Plasmaster ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook schadelijke stoffen en geuren rondom de unit. Met de Active Energy Control functie kunt u het niveau van het energieverbruik afhankelijk van de situatie te selecteren. Geniet van een koele en comfortabele sfeer zonder dat u veel energie verbruikt.

 

divider

LG New Deluxe DUAL Inverter

6 LG luxe

brochure


Dit model is uitgerust met de unieke hogedruk ventilator. In combinatie met de grote bladen in de buiten-unit creëert de LG New Deluxe een zeer efficiënte koeling of verwarming met een luchtstroom van maar liefst 9 meter. Het smalle en simpele ontwerp garandeert eenvoudige installatie en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

divider
 
LG New Standard Plus Smart Inverter

LG Wifi

brochure


De LG New Standard Plus airco met ingebouwde WI-FI daarmee kunt overal, waar u ook bent, uw airco aan of uit zetten via de LG Smart Thinq app. Deze is te downloaden in de Google Playstore en de Appstore. LG airco staat voor superieure energie-efficiëntie, comfort en gemak. Met een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen in de kamer gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van verse lucht voorzien. Comfort Sleep-modus zorgt voor het grootste comfort tijdens het slapen. Doormiddel van 3 automatische standen blaast de ventilator niet op het lichaam, te bedienen met een simpele druk op een knop. De uitgebreide auto cleaning functie voorkomt de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en zorgt voor een aangenaam en comfortabele omgeving. Gebruikers kunnen kiezen tussen 6 vooral ingestelde posities van de lamel. Dit zorgt ervoor dat er altijd een aangename blaasrichting is ingesteld.

Nu in de aanbieding!

divider

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Ga naar boven