___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18 februari 2021

Opmerking:

Wegens de vele airco aanvragen en de daar uitkomende montages, kunnen we geen aanvragen meer in behandeling nemen tot medio augustus !!!

Ook zijn we genoodzaakt om alleen nog maximaal 50 km rondom Ermelo aanvragen te behandelen.

 
 
Ermelo 27 december 2020
 

LG Standard Plus ook in 2021

Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. De LG Standard Plus is een modern wandmodel met zeer hoge prestaties, laag energieverbruik en fluisterstil. Met functies zoals comfort air en fast cooling beschikt u uiterst snel over een prettig binnenklimaat. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Smart Thinq app. U bespaart energie als u bijvoorbeeld op een warme dag de unit een halfuur voordat u thuis bent, inschakelt.

Belangrijkste kenmerken

  • Superieur energie efficiënt
  • Ingebouwde wifi
  • High Performance Airflow
  • 10 jaar garantie op de compressor

 


Ermelo 30 mei 2020

LG DUALCOOL met luchtreiniger is binnen
De nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM1.0 kan filteren. De PM 1.0-sensor biedt realtime detectie van ultrafijn stof. Daardoor heeft u altijd gezuiverde en frisse lucht in huis. Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Met behulp van een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien. 
LG airconditioners kunnen uiterst snel koelen en verwarmen. Hierdoor beschikt uw kamer zeer snel over de gewenste temperatuur ongeacht hoe koud of warm het buiten is. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Thinq app of met Google Voice en Alexa. 
 


Ermelo 17 april 2020

We helpen u graag, maar....
Wegens de vele airco aanvragen en de daar uit voortkomende montages, kunnen we u pas weer helpen in augustus 2020
Ook zijn we genoodzaakt om maximaal 50 km rond Ermelo aanvragen te behandelen, anders is het helemaal geen doen.
Is dit geen probleem! dan kan ik u in de aanvragen-map stoppen en neem contact met u op als daar de gelegenheid weer voor is.
 


Uitbreiding Team

Sinds 1 januari 2020 is Timo van der Riet de VOF Coolaction komen versterken.

Timo verricht al vanaf zijn 8e hand- en spandiensten en later in de schoolvakanties montagewerkzaamheden voor Coolaction. Timo is dus goed bekend met airconditioning.
De nieuwbakken vennoot heeft 3 jaar een eigen klusbedrijf gehad en hij werd al regelmatig door Coolaction ingezet. Ook is Timo ingehuurd door andere bedrijven om zijn ervaring te verbreden.
Timo heeft intussen ook zijn F-Gassen diploma gehaald en kan daarom zelfstandig werken, met eigen bus, welke alle airco benodigde gereedschap bevat.Gerard Schellingerhout heet Timo (links) hartelijk welkom in zijn VOF.
Op een mooie toekomst!

Direct contact! Bel: 0341- 494303

Ga naar boven